Home / Изкуство и дизайн / До какво ниво стигна триизмерната графика!

До какво ниво стигна триизмерната графика!

Най-реалистичните 3D графики.

happy-birthday-nana-dan-roarty

Изображенията, които ще видите, не са истински фотографии. Те са създадени от талантливи 3D творци, които могат да объркат съзнанието ни с ефектните си графики.

calm-before-david-lesperance

Генерираните с помощта на 3D софтуер, изображения могат да бъдат толкова реалистични, че да не могат по никакъв начин да се разграничат от истинската фотография.

heres-johnny-hossein-diba

Не трябва да забравяме обаче, че за да бъде направено едно изображение толкова реалистично, на един професионалист са му нужни доста време и усилия.

lewis-hamilton-formula-1-raymond-yang

И понеже съм сигурен, че много от вас ще се се вдъхновят от тези страхотни изображения и ще си зададат въпроса “Не мога ли и аз да създам нещо подобно”, ето и списъка на софтуера, които дизайнерите най-често използват, за да създадат триизмерни графики- Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Softimage, Lightwave, Cinema4D, Zbrush и Terragen.

candy-intruder-marcelo-souza

Вместо да се опитвате да работите с няколко софтуера наведнъж, изберете един конкретен и му се отдайте, за да го научите добре, съветват повечето експерти.

hot-chocolate-ruairidh-macneill

За да започнете да правите реалистична 3D графика, трябва да имате нюх към цветовете и композициите. Разбира се, освен това, ще трябва да прекарате огромно количество време, за да станете опитен творец и да се справяте с бързо развиващите се технологии.

its-going-to-rain-denis-lebedev magic-bullet-2-enrico-cerica old-man-portrait-sohrab-esfehani pan-troglodytes-jian-xu songhyekyo southern-ground-hornbill-leandre-hounnake stan-the-man-andrew-hakim-lee tiger-jian-xu two-billiard-players-morteza-najafi

About Християн Заров

Вашият коментар