Home / Забавни / Най-странните хобита

Най-странните хобита

Всички трябва да си намерим някакво занимание, което да ни спасява от понякога скучното свободно време. За това някои хора са решили, че следните хобита са точно за тях.

Колекция от самолетни пликове за повръщане

Вярвате или не, има хора, които наистина събират тези пликове, може би някои от тях го правят с цел да се похвалят, че не са ги използвали! 😀 Има дори онлайн музеи, посветени на този странен тип хоби.

Екстремно гладене

Extreme-Ironing

Тази “дейност” е необяснимо популярна в цял свят и доведе до много международни състезания.
Хората са гладили дрехи в канута, карайки ски на върха на планини, изкачвайки върхове и много други. За мен остава неясно какво се опитват да постигнат по този начин.

Колекциониране на бутилки от мляко

Collecting-Milk-Bottles-550x354

Не ви ли звучи малко странно, когато някой Ви каже, че колекционира нещо? Просто е неестествено да трупаш хиляди примери за едно и също нещо. Човекът, който напълно се вписва в това описание е Паул Уейк. Неговото хоби включва събиране на бутилки от мляко, а засега той е събрал над 10 хиляди от тях!

Появяване в новинарски емисии

Making-Sneaky-TV-Appearances

Паул Йеръл е човек със тайни. Той получава удоволствие от това да се показва на фона на новинарски предавания или каквото и да е, което има камера и се излъчва по телевизията! До сега Паул е бил звезда на заден план над 100 пъти.

Пътуване с играчки

Toy-Travelling

Има хиляди хора по света, които са вманиачени в това да пътуват из разни забележителности. В това няма нищо странно, ако целта ви не е просто да снимате плюшената си играчка до тях.
Дори има сайтове, които организират масови екскурзии на хора със плюшени половинки.

Рисуване с лента от касетка

Tape-Art-550x731

Спомняте ли си музиланите касети? Ако ги помните, със сигурност се имали случаи, в които нещо се е обърквало и касетката се е заплитала в касетофона. Как да не ги мразиш? Но сега е различно, старите касетки пораждат странно хоби. Хората изтеглят лентата и правят реалистични рисунки с нея.

Източник: thisblogrules

About Християн Заров

Вашият коментар