Home / Забавни / Десетте най-смешни селфита в света

Десетте най-смешни селфита в света

Ние сме почитатели на смешните селфита. Знаете, че тази практика на самоснимане и публикуване в Internet, в днешно време стана по-жизненоважна дейност, дори и от дишането.Ще Ви покажем изобилие от забавни снимки, Вие си изберете любима.

1.Селфи с “възмутен” котарак

1
Какво прави с котката си това лудо момче и защо запечатва този момент? Има определени и безопасни места, където можеш да хванеш животинчето, но тази част не е от тях. За повече информация се обърни към местния ветеринар.

2.Селфи в напрегнат момент

2
Наистина трябва да се възхитите от решителността на това момиче.Изглежда, че тича върху спортен терен непосредствено преди началото на мач или концерт. Въпреки че беше хваната от охраната, тя успя да запечата момента, правейки си селфи. Широка усмивка, моля!

3.Селфи с куче

3
Селфи с Вашето куче – безспорно страхотна идея. В края на краищата, това е подходящият момент, в който да отделите няколко секунди на вашия домашен любимец.

4.Класика в жанра – селфи в банята

4
Ъъъ, знаете ли, че огледалата отразяват не само Вас, а всичко около Вас?! Най-комичното е, че обсебените хора от самоснимачката, дори и не забелязват “неподходящите” неща около тях.

5.Селфи в супермаркета

5
Ето това е доказателството, че е лоша идея да се ходи в супермаркет, без значение по кое време. Странните хора ходят там. Като за начало, това е място за личности, които решават да си направят селфи, плезейки се на продуктите пред себе си. Тогава се появява “пичът”, който показва неприлични знаци… Е, всеки пак му се е отдал шанс.

6.Селфи с … тиксо

6
Леле, какво се случва тук?!Очевидно да си направиш селфи, облепен в тиксо, е нещо ново.Очевидно е, че е доста глупаво.Дано отлепването му не е толкова болезнено.

7.Селфи в огледалото

7
Показваме Ви едно страхотно селфи. Изненадан съм, че не е много популярен начинът за снимане. Гении на селфитата, откраднете и споделете тази идея!

8.Селфи с “изгладнялото” Ви куче

8
Наясно сте, че има някои неща в живота по-важни от заснемането на 15-тото Ви селфи за деня. Но храненето на кучето Ви, не е едно от тях.Може би всички кучета по света ще се обединят и ще ни повалят (като в бойните спортове), ако тази лудост продължава. Заплашителен е тонът им : “Престани да бъдеш к*чка и ме нахрани.”

9.Селфи с липсващата Ви приятелка

9
Това момче се опитва да ни убеди, че хората около него насила се опитват да го снимат.За негово съжаление и за наше възмущение, отражението в прозореца на колата показва друго.Май “тайната” му беше разкрита.

10.”Овкусено” селфи

10
Какво прави този необикновен младеж? Наистина ли излива сос върху тялото си? Ще го смеси ли с десерт или пък мисли, че изглежда по някакъв начин добре? Това ли е нещото, което непременно трябва да опитам, за да се почувствам по-пълноценен? Или просто ще стана за смях…

Източник: thisblogrules

About Християн Заров

Check Also

15 от най-добрите селфита на всички времена

Светът е завладян от новата селфи мания,която бързо си спечелва привърженици. Социалните мрежи са пълни …

Вашият коментар