Home / Без категория / Балансиране на камъни- идеалният начин за медитация

Балансиране на камъни- идеалният начин за медитация

Все още не мога да реша дали Майкъл Граб е човек на изкуството или магьосник. Той създава зашеметяващи структури от фино балансирани камъни, които изглеждат сякаш законите на физиката не им влияят.

gravity-stone-balancing-michael-grab-1

Тези на пръв поглед невъзможни структури изискват изключителна концентрация, във видеото ще видите как Граб прекарва няколко минути почти неподвижен, като единственото нещо, което прави е леки корекции, за да може правилно да усети центъра на тежестта на всеки един камък.

gravity-stone-balancing-michael-grab-2

“През последните няколко години практикуването на подобен вид балансиране се превърна от любопитство в терапевтичен ритуал, в крайна сметка това е една медитация, която води до психическо благосъстояние и същевременно с това развива артистичността и усета за дизайн”, пише Граб.

gravity-stone-balancing-michael-grab-3 gravity-stone-balancing-michael-grab-5 gravity-stone-balancing-michael-grab-6 gravity-stone-balancing-michael-grab-8 gravity-stone-balancing-michael-grab-9 gravity-stone-balancing-michael-grab-10 gravity-stone-balancing-michael-grab-13 gravity-stone-balancing-michael-grab-15 gravity-stone-balancing-michael-grab-16

About Християн Заров

Check Also

Човек трансформира банани в произведения на изкуството

Сайтът “Интереснотии” често ви е правил свидетели на необичайното изкуство, а едно изкуство може да …

Вашият коментар