Home / Забавни / Най-малките къщи в света

Най-малките къщи в света

Оглеждали ли сте се някога около къщата си, притеснени, че е прекалено тясна? Може би таванът е прекалено нисък, може би няма достатъчно място в кухнята. Е, това скоро ще изглежда като огромно имение за Вас, след като видите най-малките къщи в света.

Една чудесна стая

1

Тази снимка показва почти цялата къща. Намира се в Лондон, Обединеното кралство, и е от голяма полза, че може да правите всичко, което искате да правите, като почти не е нужно да ставате от леглото. Вероятно не е подходяща за хора, които обичат да се разхождат из къщата си, нито за големи семейства, нито за домашни любимци, любовници, гости, хора с клаустрофобия. Така като се замисля, май тази къща не е подходяща за никого.

Малка сладка къщичка

2

След предишната къща, тази изглежда направо гигант, нали? Жената, която минава покрай нея,ни позволява да видим мащаба на къщата.

Къща за един

3

Ако живеете в такава къща, не е никак подходящо да каните приятели за по бира. Най-вероятно ще седят отвън и ще чакат да им подадете бирата през прозореца. Въпреки това, тази къщичка изглежда много уютна.

Къща филийка

4

Това наистина е една странна къща. Прилича на обикновена къща, която е нарязана на филийки. Къщата се намира в Токио.

Еднометрова къща

5

Това е истинска къща, създадена от немския архитект Ван Бо Ле-Менцел, който я е проектирал за да реши жилищната криза в света. Не съм сигурен, че проектът ще бъде успешен. Интересното при къщата е, че ако искате да си легнете в нея, трябва да си легне и тя, както се вижда на снимката. Къщата тежи само 20 килограма, и спокойно може да я носите на гърба си, така ще се чувствате истинска костенурка!

Най-малката къща в Англия

6

Тази къща е добре известна след любителите на миникъщички. Бях изненадан да разбера, че хиляди туристи посещават къщата всяка година, и дори я наричат “забележителност”. Къщата се намира в Уелс, и е била истинско убежище на рибар.

Подвижна къща

7

Голямото нещо на този малък дом е, че има кола под него. Не забравяйте да махнете саксиите преди да тръгнете.

Източник: thisblogrules

About Християн Заров

Вашият коментар