Home / Общество / Тела се превръщат в мотори и коли

Тела се превръщат в мотори и коли

Трина Мери, талантлив художник в стил “Bodypainting”, ще ви докаже, че едно от най-добрите и най-динамичните художествени платна в света е човешкото тяло. Нейният “човешки мотоциклет” е само последната от многото забележителни произведения на Мери.

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-1

В нейните произведения тя използва за платно човешки тела, върху които рисува и подрежда по невероятен начин. Чувствените контури на модела дават мистичен образ на произведенията. Нейният скорошен проект “човешки мотоциклет” е отличен пример за динамиката и красотата на творенията и.

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-3

Мери понякога сама фотографира работата си, но често работи и с други фотографи, защото точният ъгъл и доброто осветление са изключително важни, за да може невероятните и творения да се разгърнат в пълния си блясък.

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-4

Картините могат да разполагат с 1 модел, но някой имат 17 или дори повече. Тя също така не се страхува да бъде наета по проект с различен стил, въпреки че има предпочитания за автомобили и мотоциклети, Мери е работила също толкова добре и с абстрактни мотиви.

motorcycle-body-painting-art-trina-merry-11

Източник: boredpanda

About Християн Заров

Вашият коментар