Home / Забавни / Книжки за оцветяване с черен хумор

Книжки за оцветяване с черен хумор

Продуктите, предназначени за деца често обрисуват щастлив свят, изпълнен със слънчева светлина, цветя, животни, усмивки и приятелство. Но какво се случва, когато ненормални възрастни с болезнено черно чувство за хумор се докоснат до детски продукти?

Представяме ви блог, който поддържа колекция от илюстрации на детски книжки,които са били изкривени и изопачени от проявяващи хумор възрастни.Чистото жабешко езерце става по-малко чист център и приветливият хилекоптер става зла птицекълцаща машина.Картинките категорично са шокиращи и предизвикват спор -някои ги намират за креативни и забавни,докато други смятат,че са отвратителни.Ти решаваш!

Повечето изображения са правени с пастели и цветни моливи,точно както се работи с истинска книжка за оцветяване.Определено има нещо смешно в илюстрациите,защото представят сладките детски персонажи в шокиращи и ужасни ситуации(като тези,които са показани).

funny-children-coloring-book-corruptions-36

funny-children-coloring-book-corruptions-33

funny-children-coloring-book-corruptions-31

funny-children-coloring-book-corruptions-30

funny-children-coloring-book-corruptions-29

funny-children-coloring-book-corruptions-28

funny-children-coloring-book-corruptions-27

funny-children-coloring-book-corruptions-26funny-children-coloring-book-corruptions-25funny-children-coloring-book-corruptions-24funny-children-coloring-book-corruptions-23funny-children-coloring-book-corruptions-21funny-children-coloring-book-corruptions-10funny-children-coloring-book-corruptions-8funny-children-coloring-book-corruptions-6funny-children-coloring-book-corruptions-5funny-children-coloring-book-corruptions-4funny-children-coloring-book-corruptions-1

About Християн Заров

Вашият коментар