Home / Забавни / Коледно предизвикателство за послушни ценители

Коледно предизвикателство за послушни ценители

Коледа

Коледа – християнски светски празник, честван на 25-ти декември или за децата това е денят, в който получават подарък от белобрадия старец. Но с отлитането на годините, осъзнаваме колко е важна ролята на празника в семейството ни. Поради ред причини една дата има силата да събере заедно цялото семейство за мигове на веселие, уют, щастие, които топлят сърцата до следващата Коледа. Не мога да не се запитам толкова малко ли ни е нужно, за да бъдем щастливи? Може би да, защото обилната трапеза няма да се консумира сама в разговори, шеги и закачки, а новата къща ще бъде празна без пискливи гласчета. Най-големите емоционални страхове не са свързани с невъзможността да закупиш най-модерния телефон или автомобил, а с тъмните дебри на самотата. Заради това Коледа е толкова важен празник за нас, тя е предзнаменование за наближаващата радост или тъга. В ден, когато всеки е с хората, които обича, трудно е да понесеш изолираното и аскетично празненство.

Коледа

Ако участвате в нашето коледно предизвикателство, ще спечелите голяма награда! Точно така, ще получите в големи количества щастие, удовлетворение и обич! Не бъдете егоистични и надменни, самотата лесно се сприятелява с тези качества. Осъзнайте, че няма по-хубаво от семейния уют, домашно изпечените сладки или приготвени подаръци за приятели и близки. Обградете се от хората, които цените и им покажете, че държите на тях. С една уловка – правете го всеки ден, не само на Коледа! Ефектът е пълноценен и щастлив живот! Опитайте тази рецепта и споделете какво въздействие оказва върху вас!

About Ивета Кралева

Check Also

“Силата прави Независимостта” – Честит 22-ри септември!

23 години след Съединението между Княжество България и Източна Румелия, България обявява своята Независимост. Страната …

Вашият коментар