Home / Забавни / Най-лошите филмови постери

Най-лошите филмови постери

Били ли сте някога изкушени да гледате филм, само заради неговия изискан и съобразителен плакат? Ако това ви се е случвало, сигурен съм, че не са били следните постери. Без излишни приказки, представяме ти едни от най-лошите филмови постери, правени досега.

1.Мисията невъзможна, Гана

1
Изглежда в Гана са решили, че вместо да използват официалните холивудски плакати, ще направят свои, като възложат задачата на луди африкански гении. Това е резултатът, направо шедьовър!

2.Филмът “MASH”

2
Филмът продължил по-дълго, отколкото войната, за която се разказва. Дизайнерите на този постер са решили, че ще изкушат публиката със ръка, която има собствени крака и каска върху единия пръст. Брилянтно!

3.Извънредни мерки

3
Ако имаш филм, в който си събрал Харисън Форд и Брендън Фрейзър, е задължително да ги сложиш на постера. Проблемът се появява, когато дадеш на някое дете да го направи с Paint.

4.Страхотният филм с ужасен постер

4
Това е един голям филм, но може ли някой да ми обясни защо Том Ханкс прилича на Пинокио в постера? Това негова истинска снимка ли е, или някой я е рисувал? Каквото и да е, нещо не е наред в този постер.

5.30 секунден Photoshop постер

5
Не особено креативен дизайн на не особено добра идея. Всъщност, отново дизайн, който може да се изработи с Paint без особени затруднения.

Източник: thisblogrules

About Християн Заров

Check Also

Как изглеждат филмите без визуални ефекти?

Всички знаем, че продуцентите на филми и телевизионни предавания използват визуални ефекти, но ще бъдете …

Вашият коментар